בשר ועוף

מתכוני בשר ועוף? מצאתם! באתר הבשלנית תוכלו למצוא מגוון רחב של מתכונים למנות שונות שכוללות בשר ועוף כמרכיב עיקרי. הקטגוריה כוללת מתכונים לכל סוגי הבשר והעוף, כגון עוף, תרנגולת, בקר, טלה, כבש, חזה הודו, חזיר ועוד. בקטגורית מתכוני בשר ועוף ניתן למצוא מתכונים למנות רבות כמו גם רעיונות למנות מיוחדות ומרתקות, כגון בשר ברוטבי יין אדום, עוף צ'ילי, סטייק עם רוזמרין ושום, ועוד שלל מנות מפתיעות שפשוט לא תרצו לפספס.

מתכוני עוף ובשר בקטגוריה זו כוללים הכנת הבשר והעוף בשלל טכניקות כמו צלייה, אפייה, בישול, עישון ועוד. בתאבון!

הכנה נעימה!
קבב בוכרי בתיבול קטלני שחייבים לנסות
5/5
זמן הכנה:
80 דק׳

קבב בוכרי בתיבול קטלני שחייבים לנסות

טרטר בקר ים תיכוני: המתכון הכי טעים ומשגע שתכינו
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

טרטר בקר ים תיכוני: המתכון הכי טעים ומשגע שתכינו

סופריטו עוף עם חצילים ותפוחי אדמה: המתכון המושלם לארוחה משפחתית
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

סופריטו עוף עם חצילים ותפוחי אדמה: המתכון המושלם לארוחה משפחתית

מתכון לאונטריב בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

מנת האונטריב בבישול ארוך שתשאיר את כולם פעורי פה!

סופריטו אונטריב בסגנון איטלקי: המנה הממכרת שתפיל אתכם מהרגליים
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

סופריטו אונטריב בסגנון איטלקי: המנה הממכרת שתפיל אתכם מהרגליים

קציצות פרסה עם בשר בתנור – מתכון מושלם לארוחת ערב משפחתית
5/5
זמן הכנה:
80 דק׳

קציצות פרסה עם בשר בתנור – מתכון מושלם לארוחת ערב משפחתית

עוף שלם ממולא
5/5
זמן הכנה:
135 דק׳

מתכון לעוף ממולא בסגנון חדש: חגיגה קולינרית שתשאיר אתכם פעורי פה!

לשון בקר ברוטב אדום מרוקאי בטעם משגע
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

לשון בקר ברוטב אדום מרוקאי בטעם משגע

סמבוסק ביתי מדהים בטאבון במילוי בשר (מתכון חובה!)
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

סמבוסק ביתי מדהים בטאבון במילוי בשר (מתכון חובה!)

מתכון לבשר מספר 3
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

המתכון הסודי לבשר מספר 3 שאתם חייבים לנסות!

בשר 8 (שריר זרוע קדמי) בתנור בבישול ארוך (מתכון אגדי ומעלף!)
5/5
זמן הכנה:
480 דק׳

בשר 8 (שריר זרוע קדמי) בתנור בבישול ארוך (מתכון אגדי ומעלף!)

מרינדה לכנפיים על האש: מתכון מושלם לטעמים מעושנים ומדהימים
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

מרינדה לכנפיים על האש: מתכון מושלם לטעמים מעושנים ומדהימים

מתכון לסינטה בסיר
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון לסינטה בסיר – מתכון שכל אחד יכול להכין בקלות

פילה מדומה שלם בתנור: מתכון פשוט וטעים בקטע קיצוני!
5/5
זמן הכנה:
75 דק׳

פילה מדומה שלם בתנור: מתכון פשוט וטעים בקטע קיצוני!

שניצל חזיר מדהים: המתכון שישגע אתכם!
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

שניצל חזיר מדהים: המתכון שישגע אתכם!

יאקטורי
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מתכון ליאקיטורי – ארוחה יפנית מסורתית ומפנקת!

מתכון לבריין יבש לסטייק או פיקניה - מנת בקר בטעם מדהים
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לבריין יבש לסטייק או פיקניה – מנת בקר בטעם מדהים

מתכון לאוסובוקו בתנור עם ערמונים
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון מטריף לאוסובוקו בתנור עם ערמונים

מתכון לאסאדו בתנור
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

אסאדו בתנור: מתכון מרענן שיביא את החגיגה הארגנטינאית לשולחן הערב!

שישברק ערבי מדהים בסגנון סורי: המתכון האגדי והממכר שיכבוש אתכם
5/5
זמן הכנה:
65 דק׳

שישברק ערבי מדהים בסגנון סורי: המתכון האגדי והממכר שיכבוש אתכם

מטבוחה חצילים וקציצות עוף
5/5
זמן הכנה:
105 דק׳

מטבוחה חצילים וקציצות עוף – טעמים מדהימים ומראה משגע!

בריסקט מדהים במעשנה
5/5
זמן הכנה:
600 דק׳

בריסקט מעושן שיגרום לכם להתאהב בבשר מחדש – המתכון האולטימטיבי!

קדירת לחי עגל בסגנון מרוקאי מדהים
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

קדירת לחי עגל בסגנון מרוקאי מדהים

שניצל בציפוי קורנפלקס
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

שניצלים פריכים בטירוף עם ציפוי קורנפלקס שיהפכו את החיים שלכם!

בשר כתף בתנור - מתכון קל וטעים בטירוף
5/5
זמן הכנה:
300 דק׳

בשר כתף בתנור – מתכון קל וטעים בטירוף

מתכון לשניצל קפוא בנינג'ה גריל
5/5
זמן הכנה:
35 דק׳

שניצל קפוא בנינג'ה גריל: המתכון שהולך לשנות לכם את החיים

רוסטביף עגל
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

מתכון לרוסטביף עגל שיגרום לכם להתעלף מכמה שהוא טעים

אוסובוקו מרוקאי שישאיר אתכם עם טעם של עוד
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

אוסובוקו מרוקאי שישאיר אתכם עם טעם של עוד

בולונז עם יין
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

המתכון הסודי לבולונז המושלם עם יין: מתכון שישגע את החושים!

קורקבנים מתכון מרוקאי מעלף
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

קורקבנים מתכון מרוקאי מדהים

מתכון לפסטיה בשר
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

הפסטיה הכי טובה בעולם – מתכון לפסטיה בשר שיגרום לכם להתאהב בבישול

לשון ברוטב משגע
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

לשון בקר ברוטב משגע שיהפוך את הארוחה שלכם לחגיגה של טעמים!

אוסובוקו עגל בתנור - מתכון ייחודי שיבהיר לכם את היום!
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לאוסובוקו עגל בתנור – מתכון ייחודי שיבהיר לכם את היום!

מתכון מקלובה בשר ערבית
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון מקלובה בשר ערבית אסלית וטעימה טיל

סטייק אונטריב על האש
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון להכנת אונטריב על האש

פאי רועים מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לפאי רועים מרוקאי היישר ממרקש

מתכון לטורטליני בשר
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון לטורטליני בשר שתהנו להכין בקלות

מתכון להכנת בשר כבש מבושל מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

בשר כבש מבושל מרוקאי אורגינל

פאד תאי עוף
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מתכון לצ'יקן פאד תאי מהסרטים

קוביות בשר ברוטב מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

קוביות בשר ברוטב מרוקאי [מתכון נדיר בטעם קטלני]

פילה מדומה בתנור
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

פילה מדומה בתנור עטוף בבצק קריספי: מתכון טעים שישאיר לכם טעם של עוד

פיקניה בתנור בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מתכון להכנת פיקניה בתנור בבישול ארוך

מתכון לסטייק פרגית בתנור
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לסטייק פרגית בתנור – עסיסית וטעימה במיוחד

פאי רועים לא כשר
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לפאי רועים לא כשר

מתכון קבב סודי
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון סודי לקבב ביתי מדהים שכמוהו לא אכלתם בחיים

מתכון מעולה לפילה בקר בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון מעולה לפילה בקר בבישול ארוך שמתאים לכל זמן

פאי רועים אנגלי קלאסי
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון לפאי רועים אנגלי קלאסי עם טוויסט משודרג

שוק טלה בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון לשוק טלה בבישול ארוך – מנה כובשת

מתכון שניצל וינאי
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מתכון שניצל וינאי (מבשר עגל) קלאסי בתנור – כמו באוסטריה

שניצל
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לשניצל בלי ביצה

חזה עוף עם סילאן וטריאקי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לחזה עוף עם סילאן וטריאקי – בריא וטעים בטירוף

מתכון לקורנביף
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון לקורנביף ביתי ומשובח!

מתכון בריסקט בתנור
5/5
זמן הכנה:
360 דק׳

מתכון בריסקט בתנור בדרך הכי טובה שאפשר להכין אותו בעולם

מתכון קבב רומני אמיתי בטעם בלתי נשכח
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון קבב רומני אמיתי כמו בבוקרשט (לדעתנו אפילו יותר!)

מתכון לטורטיה עם בשר
5/5
זמן הכנה:
50 דק׳

טורטיה עם בשר טחון בתנור

כרוב ממולא מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון לכרוב ממולא בנוסח מרוקאי

מתכון לקציצות עוף מטוגנות של סבתא
5/5
זמן הכנה:
10 דק׳

מתכון מהיר ומענג לקציצות עוף ברוטב

מתכון מוסקה יוונית אמיתית
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון מוסקה יוונית אמיתית – יאסו

מתכון לכבד עוף עם בצל מקורמל
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

מתכון לכבד עוף עם בצל מקורמל

מתכון לכבד עוף עם בצל וסילאן -  Wow כמה שזה טעים 
4.6666666666667/5
זמן הכנה:
45 דק׳

מתכון לכבד עוף עם בצל וסילאן –  Wow כמה שזה טעים 

מתכון לחזה עוף על הפלנצ'ה - הבשלנית
5/5
זמן הכנה:
25 דק׳

מתכון לחזה עוף על הפלנצ'ה

מתכון אנטריקוט בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

מתכון לאנטריקוט בבישול ארוך שלא טעמתם בחיים

מתכון לכיסונים יפנים
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לכיסונים יפנים מושלמים

מתכון מרק קובה צהוב עם ירקות שאלוהים ייקח אותי איזה טעים
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון מרק קובה צהוב עם ירקות (שאלוהים ייקח אותי איזה טעים)

מתכון כנפיים ברוטב צ'ילי כמו במסעדות
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

מתכון כנפיים ברוטב צ'ילי כמו במסעדות (תכלס? שלנו יותר טעים..)

מתכון עראיס בנינג'ה - שדרוג קטלני למנה האהובה
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

מתכון עראיס בנינג'ה – שדרוג קטלני למנה האהובה

high-angle-view-food-plate
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון פרגיות עם פטריות – שילוב רצחני

מתכון לקציצות דגים של פעם ברוטב
5/5
זמן הכנה:
10 דק׳

מתכון קציצות ברוטב עגבניות ב-10 דקות

צלי בשר בקר עם פטריות
0/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מתכון צלי בשר עם פטריות ברוטב מעלף

מתכון לארטישוק ממולא בבשר עם אפונה
0/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון ארטישוק ממולא מרוקאי טעים ובלתי נשכח

front-view-little-raw-dumplings-with-flour-dark-surface
0/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון פילמני רוסי בטעם מדהים

מתכון לקציצות טבעונית אפויות
0/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון קציצות מנגולד מדהימות

קציצות פרסה טורקיות
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

קציצות פרסה טורקיות: פינוק רך וטעים

חזה עוף באייר פריי
5/5
זמן הכנה:
25 דק׳

חזה עוף באיירפריי: העוף המושלם במינימום מאמץ

בשר שריר בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

התכוננו להתמכרות חדשה: בשר שריר בבישול ארוך – פשוט מושלם

גולש בשר מספר 2
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

גולש בשר מס' 2 שיגרום לכם להיזכר בבית של סבתא

פיקניה בתנור בנייר כסף
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

פיקניה בתנור בנייר כסף: רכה, עסיסית ומלאת טעם

מאפה בשר טחון בבצק שמרים טרי ואוורירי
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מאפה בשר טחון בבצק שמרים טרי ואוורירי

בישול בשר מספר 5 בסיר לחץ
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

חוויה קולינרית: בשר מס' 5 בסיר לחץ שיגרום לכם להרגיש כמו בטקסס

גוש אנטריקוט בתנור
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

גוש אנטריקוט בתנור מושלם לכל אירוע

רוסטביף אנטריקוט
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון לרוסטביף אנטריקוט צלוי בתנור עד לשלמות

רוסטביף ברשת בתנור
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

רוסטביף ברשת בתנור: חגיגה של טעמים בשרניים ועסיסיים

שייטל על האש
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

שייטל על האש: חגיגה של טעמים מעושנים ועסיסיים

סינטה בישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
240 דק׳

מתיקות מעושנת: סינטה בבישול ארוך עם רוטב ברביקיו עשיר

חזה עוף ברוטב טריאקי
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

חזה עוף רך ועסיסי ברוטב טריאקי עשיר

מתכון לצלעות בקר בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון מנצח של צלי בקר מדהים – חובה להכין!

אושפלו עם בשר
0/5
זמן הכנה:
12 דק׳

מתכון אושפלו מסורתי ארומטי

מתכון לקובה סלק
0/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון קובה סלק עיראקי צמחוני עם טעמים מטורפים

תבשיל כבש עם תפוחי אדמה
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

שילוב מנצח: תבשיל בשר כבש ותפוחי אדמה נימוחים

קציצות עוף מרוקאיות
5/5
זמן הכנה:
75 דק׳

קציצות עוף מרוקאיות שייקחו אתכם למרוקו בלי לצאת מהבית

בשר מפורק ברוטב ברביקיו
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

בשר מפורק ברוטב ברביקיו: חגיגה של טעמים מעושנים ומתוקים

בשר כתף בתנור
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון בשר מספר 5 בסגנון מרוקאי – כתף בקר בטעם להתעלף!

מתכון מנצח של פילה עוף אפוי בתנור
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון מנצח של פילה עוף אפוי בתנור [זהירות ממכר!]

מתכון פילה עוף במרינדה בתנור
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

מתכון פילה עוף במרינדה בתנור הכי טעים שיש

מתכון לשיפודי פרגית בתנור
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לשיפודי פרגית בתנור שישתלט על כל ארוחה

חזה עוף בטריאקי בתנור
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

מתכון לחזה עוף בטריאקי בתנור

מתכון לחזה עוף עם אורז בתנור
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לחזה עוף עם אורז בתנור – מתכון שאפשר לאכול בלי אשמה

פילה עוף בנינג'ה
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לפילה עוף בנינג'ה – ככה פשוט, ככה טעים, רך ועסיסי

אסאדו בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
1095 דק׳

מתכון לאסאדו בבישול ארוך שירשים כל אורח

אוסובוקו בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
200 דק׳

אוסובוקו בבישול ארוך – תענוג שלא נגמר

דילוג לתוכן