לזניה בשרית כשרה שתכינו ללא הפסקה

לזניה בשרית כשרה
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳
רמת קושי:
בינוני
כמות:
8 מנות
כשרות:
בשרי

היי פודיס! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם המטבח הכשר עם לזניה בשרית כשרה שתגרום לבוב שלך להיות גאה. המתכון הזה הוא טוויסט לאהוב האיטלקי הקלאסי, ואנחנו מביאים אותו הביתה עם בעיטה כשרה.

לזניה היא כמו השגרירה העולמית של אוכל מנחם, נכון? אבל בואו נתן קול צעקה לשורשיו. טוב הפסטה השכבתי מגיע ליוון העתיקה, אבל איטליה לקחה אותה תחת הכנף הקולינרית שלה, מה שהופך אותה לכוכב העל שהיא היום. עכשיו, אנחנו נותנים לזה מהפך כשר כי, בואו נהיה כנים, הכל כשר יותר טוב!

הגשה וקושי: יצירה מעוררת תיאבון זו משרתת כ- 8 נשמות רעבות. רמת קושי? בואו נקרא לזה מדיום נעים. אם אתה יכול להרתיח פסטה ודברי שכבות, אתה זהוב.

הכנת לזניה בשרית כשרה רכיבים

  • לרוטב הבשר:
  • 500 גרם בשר בקר טחון כשר
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • פחית אחת (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • למילוי הגבינה:
  • 500 גרם גבינת ריקוטה טבעונית מפוררת
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להרכבה:
  • 12 דפים אטריות לזניה כשרות, מבושלות אל דנטה

איך להכין לזניה בשרית כשרה שלבי הכנה

  1. הכינו את רוטב הבשר:
  2. במחבת לוהטת משחימים את הבשר הטחון הכשר.
  3. מוסיפים בצל ושום, מטגנים עד להזהבה.
  4. מערבבים פנימה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל.
  5. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
  6. מכינים את מלית הגבינה: מערבבים גבינת קוטג', ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה.
  7. מרכיבים את הלזניה: בתבנית אפייה משומנת שכבת אטריות, רוטב בשר ומילוי גבינה טבעונית.
  8. חוזרים על הפעולה עד לשכבה העליונה, ומסיימים עם פירורי גבינה נוספים.
  9. אופים לשלמות: מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות עד להזהבה ומבעבעת.

יתרונות תזונתיים

הלזניה הכשרה הזו לא רק טעימה; זה גם מכיל כמה הטבות תזונתיות.

  • בשר בקר כשר רזה מביא כוח חלבון, והקוטג' מוסיפה דחיפה לסידן.
  • העגבניות? מלא בליקופן, סופרסטאר נוגד חמצון. אז תאכלו, ותנו לטוב לזרום!

חלופות

מרגישים תעוזה? החליפו את בשר הבקר בהודו או עוף כשר. חובבי אוכל לא חלבי? החליפו את גבינת הקוטג' בריקוטה טופו. תן ליצירתיות הכשרה שלך לזרוח!

טיפים להצלחה

  •  לבשל מראש את האטריות האלה אל דנטה; אנחנו רוצים בסיס יציב!
  •  נותנים לו לנוח לאחר האפייה. לזניה זה כמו מערכת יחסים טובה; זה משתפר עם הזמן.
  •  הקפיאו שאריות לתיקון נוחות כשר מיידי ביום עמוס.

הנה לכם  טוויסט כשר לקלאסיקה! ספרו לנו איך יוצאת הרפתקת הלזניה הבשרית הכשרה שלכם, ואכילה נעימה, חברים! 🍲✨

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

שוק טלה בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון לשוק טלה בבישול ארוך – מנה כובשת

סלט פלפלים קלויים מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מתכון לסלט פלפלים קלויים מרוקאי שיבוא לכם מושלם בכל ארוחה

סלט פריקי (סלט פריקה) משגע
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון סלט פריקי (פריקה) – כזה לא אכלתם בחיים!

מתכון סלט בורגול משגע
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון סלט בורגול עם ירקות הכי טעים בעולם

מתכון / קיש פטריות
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון פשטידת פטריות וגבינות עשירה וטעימה טיל

מתכון לעוגיות אמסטרדם פרווה
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

עוגיות אמסטרדם פרווה כל כך טעימות שלא תרגישו בהבדל

דילוג לתוכן