גולש בשר מס' 2 שיגרום לכם להיזכר בבית של סבתא

גולש בשר מספר 2
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
4 מנות
כשרות:
בשרי

צאו למסע קולינרי עם המתכון הלבבי הזה של גולאש בשר מספר 2 (אונטריב). התבשיל מפוצץ טעמים עשירים ובשר עדין, המנה הזו בטוח תחמם את נשמתך בימים קרירים.

איך מכינים גולאש בשר מספר 2 – המרכיבים

  • 600 גרם בשר תבשיל בקר חתוך לקוביות (בערך 2 ס"מ חתיכות)
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 400 גרם שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית זרעי קימל
  • 500 מ"ל מרק בקר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות שמן צמחי
  • פטרוזיליה טרייה קצוצה לקישוט

מרכיבים חלופיים:

  • לגרסה טבעונית, החליפו את בשר תבשיל בקר בקוביות סייטן או טופו יציב במיוחד.
  • השתמשו במרק ירקות במקום בציר בקר לאופציה צמחונית.
  • ודא שכל המרכיבים הם ללא גלוטן אם אתה זקוק לגרסה ללא גלוטן.

איך להכין גולאש בשר מספר 2 – השלבים

  1. מחממים את השמן הצמחי בתנור הולנדי גדול או בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית.
  2. מוסיפים לסיר את בשר תבשיל הבקר חתוך לקוביות ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ-5-7 דקות.
  3. מוציאים את הבשר השחום מהסיר ומניחים אותו בצד.
  4. לאותו סיר מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום הטחון. מטגנים עד לריכוך וריח, כ-3-4 דקות.
  5. מערבבים פנימה את קוביות הפלפל האדום ומבשלים 2 דקות נוספות.
  6. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, הפפריקה המעושנת וזרעי הקימל. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במשך דקה כדי לצלות את התבלינים.
  7. מחזירים את הבשר השחום לסיר, יחד עם כל המיצים שאולי הצטברו.
  8. יוצקים פנימה את קוביות השימורים ואת ציר הבקר תוך כדי ערבוב.
  9. מתבלים את הגולאש במלח ופלפל לפי הטעם.
  10. מביאים את התערובת לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים את הסיר ומניחים לגולאש להתבשל בעדינות במשך כ-1.5 שעות, או עד שהבשר רך והטעמים מתמזגים יחד.
  11. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  12. מגישים את גולאש הבשר מספר 2 (אונטריב) חם, מעוטר בפטרוזיליה טרייה קצוצה לפרץ של טריות.

תיהנו מהטוב המנחם של גולאש בשר מספר 2, מושלם לחלוקה עם בני משפחה וחברים בערבים נעימים.

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

סושי פירות מתכון
0/5
זמן הכנה:
45 דק׳

סושי פירות מתכון – הדרך המתוקה והמרעננת ליהנות מסושי קיצי וססגוני!

מתכון לבמיה תאילנדית - מרענן, חמוץ-מתוק ועם ארומה מיוחדת במינה!
0/5
זמן הכנה:
20 דק׳

מתכון לבמיה תאילנדית – מרענן, חמוץ-מתוק ועם ארומה מיוחדת במינה!

מרק עגבניות צלויות בתנור: המתכון המושלם לחורף חמים ונעים
5/5
זמן הכנה:
76 דק׳

מרק עגבניות צלויות בתנור: המתכון המושלם לחורף חמים ונעים

כשמדובר על פרגית על האש, המרינדה המושלמת היא זו שהופכת את המנה למדהימה, ממכרת ומעלפת. בואו נכין יחד מרינדה שלא תשכחו לעולם, ושתמיד תרצו לחזור אליה שוב ושוב.
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

מרינדה מדהימה ומשגעת לפרגית על האש – המתכון המושלם והאגדי

עוגיות פשוטות של פעם (ילדים עפים על זה!)
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

עוגיות פשוטות של פעם (ילדים עפים על זה!)

עוגת שוקולד פשוטה שילדים אוהבים (מתכון קל וממכר!)
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

עוגת שוקולד פשוטה שילדים אוהבים (מתכון קל וממכר!)

דילוג לתוכן