תפוחי אדמה בנינג'ה גריל: פריכים וטעימים בטירוף!

תפוחי אדמה בנינג'ה גריל
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
4 מנות
כשרות:
פרווה

היי, חברים אוכלים! היום, אני סופר נרגשת לשתף אתכם במתכון מטריף שעומד לשנות את הדרך בה אתם חושבים על תפוחי אדמה. אנחנו מדברים על הכנת תפוחי אדמה בנינג'ה גריל. כן, שמעתם נכון! זה Game Changer רציני לאוהבי תפוחי אדמה. אז, תפסו את הסינרים שלכם, ובואו נקפוץ מיד!

תפוחי אדמה בנינג'ה גריל: טוויסט על קלאסיקה

תפוחי אדמה היו מרכיב עיקרי בתרבויות רבות במשך מאות שנים. הם מגוונים, ממלאים ופשוט טעימים. אבל, האם אי פעם ניסית לצלות אותם בנינג'ה גריל ? שיטה זו מעניקה לתפו"א הצנוע פרופיל טעם ומרקם חדשים לגמרי. זה כמו לגלות תפוחי אדמה בפעם הראשונה מחדש!

רכיבים להכנת תפוחי אדמה בנינג'ה גריל

  • 4 תפוחי אדמה: גדולים, רצוי ראסט או יוקון גולד, חתוכים לרצועות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה
  • חצי כפית מלח (או לפי הטעם)
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כף רוזמרין טרי או טימין (לא חובה) קצוץ

איך להכין תפוחי אדמה בנינג'ה גריל?

  1. מכינים את תפוחי האדמה: שוטפים וחותכים את תפוחי האדמה לפרוסות. עובי של כ-2-3 ס"מ הוא מושלם.
  2. זמן תיבול: זורקים בקערה את פרוסות תפוחי האדמה עם שמן זית, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל. אם אתם משתמשים בעשבי תיבול, זרקו גם אותם פנימה.
  3. הדליקו את גריל הנינג'ה: חממו מראש את גריל הנינג'ה לכ-200 מעלות צלזיוס. אם לדגם שלכם יש הגדרה של 'גריל', זה הדבר שצריך ללכת עליו.
  4. קסם צלייה: מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בגריל, מוודאים שהם לא יהיו צפופים מדי. צולים אותם כ-10 דקות מכל צד או עד שהם זהובים ופריכים.
  5. תהנו!: לאחר שהם סיימו, תנו להם להתקרר קצת, ואז הגיע הזמן לחגוג!

יתרונות תזונתיים

  • תפוחי אדמה הם מקור פנטסטי לויטמינים C ו-B6, אשלגן וסיבים, במיוחד כאשר אתם שומרים על העור.
  • שמן זית מוסיף כמה שומנים בריאים, מה שהופך את זה לתוספת נטולת רגשות אשם שהיא גם מזינה וגם משביעה.

חלופות וטיפים

  • לכשרות: פשוט השתמשו במרכיבים בעלי תעודת כשרות.
  • טבעוני: המתכון הזה כבר ידידותי לטבעונים. כיף!
  • אין נינג'ה גריל? אין בעיה!: אפשר לאפות את אלה בתנור רגיל באותה טמפרטורה במשך כ-30-35 דקות, תוך כדי דפדוף באמצע.
  • טריזים אחידים: נסו לחתוך את תפוחי האדמה לגדלים אחידים לבישול אחיד.
  • אל תצטופפו: תנו לתפו"א קצת מקום על הגריל לקבלת התוצאות הפריכות הטובות ביותר.
  • Herb It Up: ניסוי עם עשבי תיבול שונים לטעמים מגוונים. עשבי תיבול יבשים עובדים היטב גם!

אז, הנה לכם – דרך קלה וטעימה להגביר תפוחי אדמה באמצעות הנינג'ה גריל שלכם. בין אם זו תוספת לארוחת ערב משפחתית או פינוק למסיבת הברביקיו הבאה שלכם, תפוחי האדמה בגריל האלה בטוח יהיו להיט. צלייה שמחה! 🥔🔥🍴

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים

מתכונים נוספים

מתכון לבורקיטס טורקי
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון לבורקיטס טורקי שגם ארדואן ישמח לאכול

גנאש פיסטוק
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לגנאש פיסטוק שלא תצליחו להפסיק לאכול

עוגת סולת חלבית
5/5
זמן הכנה:
55 דק׳

עוגת סולת חלבית שלא תפסיקו לבלוס

פאי רועים מרוקאי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לפאי רועים מרוקאי היישר ממרקש

סלט סלמון מעושן - המנה המושלמת לארוחה קלילה ומרעננת בקיץ!
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

סלט סלמון מעושן – המנה המושלמת לארוחה קלילה ומרעננת בקיץ!

מאפינס קוטג' ותירס - ארוחת בוקר מושלמת שתמלא אתכם באנרגיה לכל היום!
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מאפינס קוטג' ותירס – ארוחת בוקר מושלמת שתמלא אתכם באנרגיה לכל היום!

דילוג לתוכן