מתכון לביבות קוטג' מתוק

לביבות קוטג'
5/5
זמן הכנה:
25 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
4 מנות
כשרות:
חלבי

פנקו את עצמכם עם פנקייק הקוטג' המתוק הזה שמפגיש את הקסם הכפרי של גבינת הקוטג' והרכות של פנקייק קלאסי. הפנקייקים הללו מציעים טוויסט מענג למרכיבי ארוחת הבוקר המסורתיים, ומספקים רמז של מתיקות ומרקם מענג. לביבות הקוטג' מתוקות, זהובות ומשביעות לחלוטין, הן דרך מענגת להתחיל את הבוקר או ליהנות מבראנץ' נינוח עם המשפחה והחברים.

איך מכינים לביבות קוטג'-רכיבים

  • 1 כוס קמח לכל מטרה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס גבינת קוטג'
  • 2/3 כוס חלב
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפות חמאה ללא מלח, מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חמאה או תרסיס בישול לרשת
  • סירופ מייפל, פירות יער טריים או אבקת סוכר להגשה (לא חובה)

איך מכינים לביבות קוטג' מתוקות -הוראות

  1. מחממים את הרשת: מחממים מראש מחבת פסים או מחבת טפלון על אש בינונית. משמנים את המשטח בחמאה או בתרסיס
  2. מכינים את החומרים היבשים: בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. הקפידו על פיזור אחיד של החומרים היבשים.
  3. שלב מרכיבים רטובים: בקערה אחרת, טורפים יחד את גבינת הקוטג', החלב, הביצים, החמאה המומסת ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את החומרים הרטובים לקערה עם החומרים היבשים. מערבבים בעדינות רק עד לאיחוד. היזהרו לא לערבב יתר על המידה; כמה גושים זה בסדר.
  5. מבשלים את הפנקייקים: בעזרת מצקת או כוס מדידה, יוצקים את בלילת הפנקייק על המחבת שחוממת מראש, ויוצרים פנקייקים בגודל בינוני.
  6. מבשלים עד שנוצרות בועות על פני הפנקייקים והקצוות מתחילים להיראות מגובשים. הופכים את הלביבות ומבשלים את הצד השני עד להזהבה.
  7. מגישים ומקשטים: מוציאים את הלביבות מהפס ומעבירים לצלחת הגשה. אפשר להוסיף סירופ מייפל, פירות יער טריים או אבקת אבקת סוכר.הגישו את פנקייק הקוטג' המתוק חמים ותיהנו מהשילוב המענג של פנקייק אוורירי עם המתיקות העדינה של גבינת הקוטג'.

יתרונות תזונתיים

  • חיזוק חלבון: גבינת קוטג' מוסיפה חיזוק חלבון לפנקייק, מה שהופך אותם לשביעים יותר ומספקים חומצות אמינו חיוניות.
  • תכולת סידן: גבינת קוטג' תורמת לתכולת הסידן של הפנקייק, תומכת בבריאות העצם ובתפקוד השרירים.
  • אפשרות לדגנים מלאים: אתה יכול לשפר את הפרופיל התזונתי על ידי שימוש בקמח מלא או שילוב של דגנים מלאים אחרים.
  • סוכר בינוני: כמות הסוכר הנוספת במתכון זה מתונה, ומאפשרת מגע מתוק ללא מתיקות יתר.
  • תוספות להתאמה אישית: הוספת פירות יער טריים מספקת ויטמינים, נוגדי חמצון ומתיקות נוספת מבלי להסתמך רק על סירופ.
  • התענגו על הטוב שבלביבות הקוטג' המתוקות האלה – שילוב מענג של ארוחת בוקר קלאסית והעושר הבריא של גבינת קוטג'. בין אם נהנו עם טפטוף של סירופ מייפל או פרץ של פירות יער טריים, הפנקייקים האלה בטוח יהפכו למסורת בוקר אהובה.
אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים

מתכונים נוספים

שניצל
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לשניצל בלי ביצה

רוטב בולונז קלאסי
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מתכון לרוטב בולונז קלאסי

מתכון לעוגת מרנג
5/5
זמן הכנה:
120 דק׳

מתכון לעוגת מרנג שאף אחד לא יכול לעמוד בפניה

מרציפן מתכון טורקי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מרציפן במתכון טורקי עם טעם מפתיע

רוטב פלפלים לסטייק
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

רוטב פלפלים לסטייק שישדרג לכם את הארוחה ביג טיים!

מתכון עוגת תפוזים של פעם
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתגון עוגת תפוזים של פעם כמו של סבתא [קלאסיקה במיטבה!]

דילוג לתוכן