תפוחי אדמה בנינגה ממש כאילו יצאו מהמדורה

תפוחי אדמה במבשל נינג'ה
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
4 מנות
כשרות:
פרווה

היי מחפשי ריגושים במטבח! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הספוד עם הרפתקה של בישול נינג'ה – תפוחי אדמה מבושלים בנינג'ה!
דמיינו לעצמכם תפוחי אדמה רכים וטעימים, שמבשלים למעשה את עצמם. בואו נצא למסע הקולינרי הזה עם הנינג'ה לצידנו!

מקורות ורקע למתכון תפוחי אדמה בנינגה

תפוחי אדמה מבושלים בנינג'ה הם התגלות בעולם הבישול ללא טרחה.

מקורו ברעיון השימוש בסיר הנינג'ה הגאוני – לוחם מטבח רב תכליתי. זו מנה שחוגגת את הפשטות, נותנת לסיר הנינג'ה לעשות את המשימות הכבדות בזמן שאתה קוצר את הפירות הטעימים.

רכיבים להכנת תפוחי אדמה בנינגה

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה שטופים וחתוכים לקוביות (בערך 2 ס"מ קוביות)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • עשבי תיבול טריים (רוזמרין או טימין), קצוצים לגימור הריחני הזה

תפוחי אדמה בנינגה – הוראות הכנה

  1. שטפו וחתכו את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס. אין צורך להיות פרפקציוניסט – אנחנו הולכים על הקסם הכפרי הזה.
  2. קחו קערה גדולה וזרקו פנימה את קוביות תפוחי האדמה שלכם. מטפטפים עליהם את שמן הזית כמו מטר גשם טעים. מפזרים פנימה את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל.
  3. הגיע הזמן להכניס את הידיים לשם ולתת לתפוחי האדמה האלה תערובת טובה, ולוודא שהם נעימים עם כל הטעמים האלה.
  4. העבירו את תערובת תפוחי האדמה העמוסה בטעמים לסיר הנינג'ה. פזרו אותם בצורה שווה, תנו לכל ספוג מרחב משלו לספוג את הטוב.
  5. פתח את המכסה על סיר הנינג'ה שלך והגדר אותו לפונקציית "צלייה". אם אין לכם פונקציית צלייה ספציפית, לכו על טמפרטורה סביב 200°C (כ-400°F). תן לנינג'ה לעשות את שלו במשך כ-30-40 דקות. זה כמו סאונת טעמים לתפוחי האדמה שלך.
  6. בערך באמצע קסם הנינג'ה, פתחו את המכסה וערבבו את תפוחי האדמה האלה. זה מבטיח שכל חתיכה תקבל את חלקו ההוגן בטעם ובפעולת פריכה.
  7. ב-5 הדקות האחרונות של בישול הנינג'ה, פזרו את עשבי התיבול הטריים מעל תפוחי האדמה. זה הגמר הגדול שמוסיף פרץ של ניחוח ורעננות.
  8. כשהטיימר דולק, והמטבח שלך מתמלא בניחוח של טוב צלוי, תפוחי האדמה המבושלים בנינג'ה שלך מוכנים. הגישו אותם כתוספת או תהנו מהם לבד – הבחירה בידכם.

יתרונות תזונתיים של תפוחי אדמה בנינגה

  • מעצמת אשלגן: תפוחי אדמה עשירים באשלגן, חיוני לבריאות הלב.
  • חיזוק ויטמין C: תפוחי אדמה מספקים מינון טוב של ויטמין C, חיוני למערכת חיסונית חזקה.
  • דלק סיבים: קליפת תפוחי האדמה עמוסה בסיבים, המסייעים לעיכול.

תשואה וזמן

המתכון הזה משרת כ-4 חובבי תפוחי אדמה רעבים. זמן ההכנה הוא משב רוח – בערך 10 דקות לשטוף ולחתוך קוביות אלה. סיר הנינג'ה משתלט על כ-30-40 דקות, נותן לך זמן להירגע או להקציף תוספת מהירה.

רמת קושי

בואו נשמור את זה אמיתי – זה קל פיסי. אם אתה יכול לזרוק מרכיבים לקערה, יש לך את זה. אין צורך בכישורי נינג'ה, רק אווירה טובה ובלוטות טעם רעבות!

אפשרויות חלופיות למתכון תפוחי אדמה בנינגה

  • בעיטות כשרות: החליפו את אבקת השום והבצל בחלופות טריות כדי לשמור על כשרות.
  • ניצחון טבעוני: אם אתם במסע על בסיס צמחי, השתמשו בשמן ידידותי לטבעוני במקום בשמן זית.

טיפים לתפארת תפוחי אדמה בנינג'ה

  • כוונו לקוביות תפוחי אדמה עקביות כדי להבטיח בישול אחיד. הנינג'ה אוהב עקביות!
  • אל תחסכו בעשבי תיבול טריים – הם מוסיפים פרץ של רעננות וארומה.
  • ערבבו מעט את תפוחי האדמה בסיר הנינג'ה באמצע הדרך. זה מבטיח שכל הצדדים יקבלו את זמנם בבריכת הטעמים.
  • אם אתה בעניין של קצוות פריכים, הכנס את תפוחי האדמה המבושלים מתחת לפטם למשך כמה דקות לאחר בישול הנינג'ה.

עכשיו, תן לתפוחי האדמה המבושלים בנינג'ה לגנוב את ההצגה על שולחן האוכל שלך. זה קל, זה טעים, וזה תענוג המאושר על ידי נינג'ה!

 

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

טופו מוקפץ עם פטריות
5/5
זמן הכנה:
20 דק׳

טופו מוקפץ עם פטריות – מנה טעימה ומשביעה

סלט וואקמה
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

מתכון לסלט וואקמה עשיר במינרלים וסיבים

פאי רועים לא כשר
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לפאי רועים לא כשר

קרפ כשר לפסח
5/5
זמן הכנה:
10 דק׳

מתכון קרפ כשר לפסח בטעם מטורלל

מתכון קבב סודי
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון סודי לקבב ביתי מדהים שכמוהו לא אכלתם בחיים

שקשוקה עם חצילים
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון שקשוקה חצילים הכי טעימה בארץ [עם רכיב סודי!]

דילוג לתוכן