ירקות בנינג'ה גריל – איך להכין אנטיפסטי באייר פריי? (מתכון מדהים וחובה!)

ירקות בנינג'ה גריל / אנטיפסטי
5/5
זמן הכנה:
25 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
4 מנות
כשרות:
פרווה

היי, חברים לאוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הצלייה עם מתכון מענג לירקות בגריל בגריל הנינג'ה הנאמן שלנו. ירקות בגריל הם אופציה מגוונת ובריאה שיכולה ללוות מגוון רחב של מנות. בין אם אתה אמן גריל ותיק או בשלן חובב שמחפש לשפר את משחק הירקות שלך, המתכון הזה מכוסה אותך.

מקורות ומרכיבים

ירקות בגריל הם תוספת אהובה מזה עידן ועידנים, שמקורם באזור הים התיכון. השילוב בין התוצרת הטרייה לבין הטעמים המעושנים מהגריל יוצר חוויה קולינרית הרמונית. הנה מה שתצטרך:

מנות וזמן הכנה

  • מתכון זה מושלם להגשה של 4-6 אנשים כתוספת.
  • ההכנה והגריל לוקחת כ-20-25 דקות, מה שהופך אותה לתוספת מהירה ובריאה לכל ארוחה.
  • דרגת קושי: קל! אל חשש, חברי הטבחים!

איך להכין ירקות בנינג'ה גריל – זה מה שנצטרך

  • מגוון ירקות טריים האוהבים עליכם (כמעט הכל הולך – פלפלים, קישואים, חצילים, פטריות, עגבניות שרי, בצל אדום וכו')
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • אבקת שום
  • אורגנו מיובש (לא חובה)
  • מלח ופלפל
  • עשבי תיבול טריים (כמו בזיליקום או טימין) לקישוט

אנטיפסטי בנינג'ה גריל – שלב אחר שלב

  1. שטפו, חתכו וחתכו את הירקות שלכם לפי הרצוי. אפשר להשאיר חלק שלמים (כמו עגבניות שרי) ולחתוך אחרים לחתיכות גדולות יותר. גיוון הוא המפתח!
  2. מערבבים בקערה שמן זית, חומץ בלסמי, אבקת שום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל ליצירת מרינדה טעימה.
  3. מברישים את הירקות שלך בתערובת המרינדה ומניחים אותם על גריל הנינג'ה שחומם מראש. צולים כ-10-15 דקות, הופכים מדי פעם עד שהם רכים ויש להם סימני גריל מושכים.
  4. העבירו את הירקות בגריל שלכם למגש, מקשטים בעשבי תיבול טריים ומטפטפים עליהם את כל המרינדה שנותרה. הגישו חם וצפו בצלחות מתרוקנות תוך זמן קצר!

יתרונות תזונתיים של ירקות צלויים בנינג'ה

  • ירקות בגריל הם מעצמה תזונתית! הם עמוסים בוויטמינים, מינרלים וסיבים תוך שהם דלים בקלוריות.
  • בנוסף, תהליך הצלייה משפר את הטעמים הטבעיים שלהם מבלי להוסיף שומן נוסף.
אנטיפסטי בנינג'ה גריל

אנטיפסטי בנינג'ה גריל

טיפים ושדרוגים

  • חממו מראש את גריל הנינג'ה שלכם: ודא שהגריל שלכם מחומם מראש לחום בינוני-גבוה, בסביבות 200 מעלות צלזיוס (392 מעלות פרנהייט), לפני הנחת הירקות עליו. זה מבטיח שהם מתבשלים בצורה אחידה ומפתחים את סימני הגריל המקסימים האלה.
  • חיתוך אחיד: נסה לפרוס את הירקות שלך בצורה אחידה כך שהם מתבשלים באותו קצב. בדרך זו, לא תגמור עם כמה ירקות מבושלים יתר על המידה ואחרים לא מבושלים.
  • קסם המרינדה: לתוספת טעם, אתה יכול להשרות את הירקות שלך בשמן זית, חומץ בלסמי, אבקת שום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל כ-15 דקות לפני הצלייה.
  • השתמשו בשיפודים: אם אתם צולים ירקות קטנים כמו עגבניות שרי או פטריות, השחלתם על שיפודים הופכת את ההיפוך והצלייה לבריזה.

הנה לכם – ירקות בגריל מפוצצים בטעם ובתזונה. הם מהווים את התוספת המושלמת לכל ארוחה או משתה ירקות עצמאית. תהנו, ואל תשכחו לשתף את המתכון עם החברים והמשפחה. צלייה שמחה

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים

מתכונים נוספים

0/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לסלט וואקמה

פאי רועים לא כשר
0/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לפאי רועים לא כשר

קרפ כשר לפסח
5/5
זמן הכנה:
10 דק׳

מתכון קרפ כשר לפסח בטעם מטורלל

מתכון קבב סודי
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון סודי לקבב ביתי מדהים שכמוהו לא אכלתם בחיים

שקשוקה עם חצילים
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון שקשוקה חצילים הכי טעימה בארץ [עם רכיב סודי!]

מתכון מעולה לפילה בקר בבישול ארוך
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

מתכון מעולה לפילה בקר בבישול ארוך שמתאים לכל זמן

דילוג לתוכן