מרגריטה מתכון שאתם חייבים לנסות! – יוצא פצצה!

מתכון למרגריטה
5/5
זמן הכנה:
5 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
1 מנות
כשרות:
פרווה

המרגריטה הוא קוקטייל קלאסי עם מקורות אפופים במסתורין ואגדות, אבל דבר אחד בטוח: זה משקה אהוב שעמד במבחן הזמן. הקוקטייל המרענן והחריף הזה מושלם לכל אירוע, בין אם אתם מתרווחים ליד הבריכה או נהנים מבילוי לילי עם חברים. המרגריטה עשויה רק מכמה מרכיבים פשוטים, כולל טקילה, מיץ ליים וליקר תפוזים, קלה להכנה וניתנת להתאמה אישית אינסופית. אז בואו לצלול לתוך המתכון ולערבב טעימה של מקסיקו בבית שלכם.

איך  להכין מרגריטה קלאסית? – רשימת רכיבים:

  • 60 מ"ל טקילה
  • 30 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
  • 15 מ"ל ליקר תפוזים (כגון  קוינטרו)
  • קוביות קרח
  • מלח (לציפוי הכוס)
  • פלחי ליים (לקישוט)

 

הוראות להכנת מרגריטה קלאסית – שלב אחר שלב:

  1. קחו טריז ליים והעביר אותו לאורך שפת כוס מרגריטה כדי להרטיב אותה. טובלים את השפה הלחה בצלחת מלח כדי לצפות את הקצה בצורה אחידה.
  2. ממלאים שייקר קוקטיילים בקוביות קרח.
  3. מוסיפים לשייקר טקילה, מיץ ליים סחוט טרי וליקר תפוזים.
  4. מנערים את החומרים במרץ במשך כ-15-20 שניות כדי לקרר את התערובת.
  5. מסננים את המשקה לתוך הכוס המוכנה המלאה בקרח.
  6. מקשטים עם פרוסת ליים או פרוסה.
  7. הגישו מיד ותיהנו ממרגריטה קלאסית ביתית 

יתרונות תזונתיים

למרות שהמרגריטה אולי לא האופציה הבריאה ביותר בגלל תכולת האלכוהול ותוספת הסוכר מליקר התפוזים, היא מכילה מעט ויטמין C ממיץ הליים הטרי והסחוט. ב

בנוסף, שימוש בטקילה איכותית העשויה מ-100% אגבה יכול לספק יתרונות בריאותיים מסוימים, כגון נוגדי חמצון ויתרונות עיכול פוטנציאליים.

חלופות מתכון

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, ניתן לבצע בקלות התאמות במתכון של מרגריטה.

  • ודאו כי ליקר הטקילה וליקר התפוזים בהם אתם משתמשים הם כשרים. 
  • אפשר גם להחליף את ליקר התפוזים בצוף אגבה לפרופיל טעמים קצת שונה ומגע של מתיקות מבלי להתפשר על האותנטיות של הקוקטייל.

טיפים לשיפור

כדי לשפר את חווית מרגריטה שלכם, הנה כמה טיפים:

  • השתמשו במיץ ליים סחוט טרי לקבלת הטעם הטוב ביותר. הימנע ממיץ ליים בבקבוק, מכיוון שהוא יכול להכיל טעמים מלאכותיים וחסר טריות.
  • צפו את הכוס במלח למצגת מרגריטה קלאסית. כל שעליכם לעשות הוא להרטיב את שפת הכוס עם טריז ליים, ואז לטבול אותו במלח.
  • התנסו עם סוגים שונים של טקילה, כמו בלנקו (כסף), ריפוסדו (מנוח) או אנג'ו (מיושן), כדי למצוא את פרופיל הטעם המועדף עליכם.
  • אם אתם מעדיפים מרגריטה מתוקה יותר, אתם יכולים להוסיף שפריץ של סירופ פשוט או נקטר אגבה לתערובת.
  • לטוויסט מהנה, נסו להוסיף מחית פירות טריים כמו תות, מנגו או אננס כדי ליצור מרגריטה בטעם.
  • נערו את מרכיבי מרגריטה במרץ עם קרח כדי להבטיח צינון ודילול נאותים, וכתוצאה מכך קוקטייל מאוזן לחלוטין.
  • קשטו את המרגריטה עם פלח ליים או פרוסת ליים למעט צבע ולפרץ נוסף של ארומה הדרים.
אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

מתכון לאונטריב בבישול ארוך
0/5
זמן הכנה:
240 דק׳

מנת האונטריב בבישול ארוך שתשאיר את כולם פעורי פה!

רוטב בשמל למוסקה
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לרוטב בשמל למוסקה שרק יחמיא למוסקה שלך

סביח
5/5
זמן הכנה:
73 דק׳

מתכון לסביח על סטרואידים: המנה שתגרום לכם להתמכר מהביס הראשון!

מתכון לקמפרי אבטיח
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

הקוקטייל הכי רענן שתשתו השנה: קמפרי אבטיח עם טוויסט מפתיע!

מתכון למאי טאי
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מסע טעמים טרופי: המאי טאי המושלם שישגר אתכם לחופי הוואי

קוקטייל מנהטן: המשקה האלגנטי והקלאסי
5/5
זמן הכנה:
5 דק׳

קוקטייל מנהטן: המשקה האלגנטי והקלאסי

דילוג לתוכן