התענגו על הטעם המשגע של גנאש שוקולד קלאסי עם המתכון המנצח הזה! גנאש שוקולד הוא תוספת או מילוי רב-תכליתי ויוקרתי שמוסיפים נופך של אלגנטיות לכל קינוח. בין אם מטפטפים על עוגות, יוצקים על טארטים או משמשים כמילוי לכמהין, הגנאש החלק והקטיפתי הזה בטוח ירים את היצירות המתוקות שלך לגבהים חדשים. עם שני מרכיבים בסיסיים בלבד וכמה שלבים קלים, אתה יכול להקציף מנה של גנאש השוקולד העשיר והקרמי הזה תוך זמן קצר!
רכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר קצוץ (לפחות 70% קקאו)
- 200 מ"ל שמנת צמחית
שלבי ההכנה
- מניחים את השוקולד המריר הקצוץ בקערה חסינת חום.
- בסיר קטן מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית עד שהיא רק מתחילה להתבשל. היזהרו לא לתת לזה לרתוח.
- יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ, מוודאים שכל השוקולד שקוע.
- הניחו לתערובת לשבת ללא הפרעה במשך 2-3 דקות כדי לאפשר לשמנת החמה להמיס את השוקולד.
- לאחר מספר דקות מקציפים בעדינות את השוקולד והשמנת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק. היו סבלניים וממשיכים להקציף עד שכל השוקולד נמס לגמרי והתערובת הומוגנית.
- לאחר שהגנאש חלק ומעורב היטב, הניחו לו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר לפני שתשתמשו בו כזיגוג, ציפוי או מילוי לקינוחים שלכם.
- אם משתמשים בגנאש כזיגוג, יוצקים אותו על העוגה או הקינוח כשהוא עדיין חם ומעט נוזלי לגימור חלק.
- לקבלת גנאש סמיך יותר שיכול לשמש כציפוי או כמילוי, תנו לו להתקרר ולהסמיך בטמפרטורת החדר או במקרר עד שהוא מגיע לסמיכות הרצויה.
- לאחר שהתקרר והתייצב, גנאש השוקולד הקלאסי שלך מוכן להנאה! השתמש בו כדי להעלות את הקינוחים האהובים עליך ולשמח את בלוטות הטעם שלך עם המרקם העשיר והקטיפתי שלו.