מתכון לגנאש שוקולד קלאסי לקינוחים מושחתים

שוקולד גנאש קלאסי
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
1 מנות
כשרות:
פרווה

התענגו על הטעם המשגע של גנאש שוקולד קלאסי עם המתכון המנצח הזה! גנאש שוקולד הוא תוספת או מילוי רב-תכליתי ויוקרתי שמוסיפים נופך של אלגנטיות לכל קינוח. בין אם מטפטפים על עוגות, יוצקים על טארטים או משמשים כמילוי לכמהין, הגנאש החלק והקטיפתי הזה בטוח ירים את היצירות המתוקות שלך לגבהים חדשים. עם שני מרכיבים בסיסיים בלבד וכמה שלבים קלים, אתה יכול להקציף מנה של גנאש השוקולד העשיר והקרמי הזה תוך זמן קצר!

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ (לפחות 70% קקאו)
  • 200 מ"ל שמנת צמחית

שלבי ההכנה

  1. מניחים את השוקולד המריר הקצוץ בקערה חסינת חום.
  2. בסיר קטן מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית עד שהיא רק מתחילה להתבשל. היזהרו לא לתת לזה לרתוח.
  3. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ, מוודאים שכל השוקולד שקוע.
  4. הניחו לתערובת לשבת ללא הפרעה במשך 2-3 דקות כדי לאפשר לשמנת החמה להמיס את השוקולד.
  5. לאחר מספר דקות מקציפים בעדינות את השוקולד והשמנת עד לקבלת מרקם חלק ומבריק. היו סבלניים וממשיכים להקציף עד שכל השוקולד נמס לגמרי והתערובת הומוגנית.
  6. לאחר שהגנאש חלק ומעורב היטב, הניחו לו להתקרר מעט בטמפרטורת החדר לפני שתשתמשו בו כזיגוג, ציפוי או מילוי לקינוחים שלכם.
  7. אם משתמשים בגנאש כזיגוג, יוצקים אותו על העוגה או הקינוח כשהוא עדיין חם ומעט נוזלי לגימור חלק.
  8. לקבלת גנאש סמיך יותר שיכול לשמש כציפוי או כמילוי, תנו לו להתקרר ולהסמיך בטמפרטורת החדר או במקרר עד שהוא מגיע לסמיכות הרצויה.
  9. לאחר שהתקרר והתייצב, גנאש השוקולד הקלאסי שלך מוכן להנאה! השתמש בו כדי להעלות את הקינוחים האהובים עליך ולשמח את בלוטות הטעם שלך עם המרקם העשיר והקטיפתי שלו.
אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

מתכון לפיצה כרובית
5/5
זמן הכנה:
45 דק׳

פיצה כרובית מפתיעה ובריאה שתגרום לכם להתאהב מחדש באוכל!

סושי פירות מתכון
0/5
זמן הכנה:
45 דק׳

סושי פירות מתכון – הדרך המתוקה והמרעננת ליהנות מסושי קיצי וססגוני!

מתכון לבמיה תאילנדית - מרענן, חמוץ-מתוק ועם ארומה מיוחדת במינה!
0/5
זמן הכנה:
20 דק׳

מתכון לבמיה תאילנדית – מרענן, חמוץ-מתוק ועם ארומה מיוחדת במינה!

מרק עגבניות צלויות בתנור: המתכון המושלם לחורף חמים ונעים
5/5
זמן הכנה:
76 דק׳

מרק עגבניות צלויות בתנור: המתכון המושלם לחורף חמים ונעים

כשמדובר על פרגית על האש, המרינדה המושלמת היא זו שהופכת את המנה למדהימה, ממכרת ומעלפת. בואו נכין יחד מרינדה שלא תשכחו לעולם, ושתמיד תרצו לחזור אליה שוב ושוב.
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

מרינדה מדהימה ומשגעת לפרגית על האש – המתכון המושלם והאגדי

עוגיות פשוטות של פעם (ילדים עפים על זה!)
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

עוגיות פשוטות של פעם (ילדים עפים על זה!)

דילוג לתוכן