ציפוי שוקולד לעוגה בלי שמנת

מתכון לגנאש שוקולד פרווה
5/5
זמן הכנה:
10 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
1 מנות
כשרות:
חלבי

הפוך את העוגות הרגילות שלך למעדן משגע, והחלק הכי טוב הוא שאין צורך בשמנת. הזיגוג הפשוט והמבריק הזה מוסיף שכבת שוקולד עשירה לעוגות שלך, יוצר גימור מדהים ופרץ של טעם מפנק. בין אם אתה מוסיף עוגת יום הולדת או מוסיף טאצ' סיום לקינוח, ציפוי השוקולד הזה ללא שמנת הוא תוספת מושלמת. הוא תוספת רב-תכליתית לרפרטואר האפייה שלך.

איך מכינים ציפוי שוקולד לעוגה בלי שמנת-רכיבים

  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותק
  • 3 כפות חמאה ללא מלח, מומסת
  • 2 כפות חלב (חלב מלא או כל חלב מועדף)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח

איך מכינים ציפוי שוקולד לעוגה בלי שמנת -הוראות

  1. מנפים מרכיבים יבשים: בקערה מנפים יחד את אבקת הסוכר ואבקת הקקאו. זה מבטיח ציפוי חלק וללא גושים.
  2. ממיסים חמאה: בקערה נפרדת המתאימה למיקרוגל או באמצעות כיריים, ממיסים את החמאה ללא מלח.
  3. שלב המרכיבים הרטובים: לחמאה המומסת מוסיפים חלב, תמצית וניל וקורט מלח. מערבבים היטב לאיחוד.
  4. צור תערובת : מוסיפים בהדרגה את תערובת אבקת הסוכר והקקאו המנופה למרכיבים הרטובים. מקציפים ברציפות ליצירת ציפוי שוקולד חלק ומבריק. התאם את העקביות על ידי הוספת חלב במידת הצורך.
  5. מצננים ומסמיכים: מניחים את הציפוי להתקרר כמה דקות. זה יתעבה באופן טבעי כשהיא מתקרר, מה שיקל על המריחה על העוגה שלך.
  6. מורחים על העוגה: לאחר שהעוגה מתקררת, הניחו אותה על רשת או צלחת עם נייר אפייה מתחת. מורחים את ציפוי השוקולד על מרכז העוגה, מניחים לו לטפטף לאורך הצדדים.
  7. פיזור שווה: השתמשו במרית או בגב של כף כדי לפזר בעדינות את הזיגוג בצורה אחידה על החלק העליון והדפנות של העוגה. עבדו מהר, מכיוון שהזיגוג יתייצב כשהוא מתקרר.
  8. נותנים לעוגה לנוח הניחו לעוגה המזוגגת להתייצב 30 דקות לפחות לפני שפורסים. זה ייתן לזיגוג זמן להתמצק וליצור גימור יפה ומבריק.

יתרונות תזונתיים

  • תכולת סוכר בינונית: היא אמנם מכילה אבקת סוכר, אך הזיגוג מאפשר לך לשלוט במתיקות, במיוחד אם אתה מעדיף קינוחים פחות מתוקים.
  • מרכיבים פשוטים: הזיגוג הזה מדלג על קרם כבד, מה שהופך אותו מתאים למי שמחפש חלופה קלילה יותר.
  • ניתן להתאמה אישית: התאם את המתיקות והעקביות לטעמך על ידי שינוי כמות אבקת הסוכר והחלב.
  • מהיר ונוח: עם מינימום מרכיבים וללא שמנת להקצפה, הזיגוג הזה הוא דרך מהירה ונוחה להעלות את העוגות שלך.

הביאו מגע של אלגנטיות לעוגות שלכם עם זיגוג השוקולד הזה ללא שמנת – תוספת פשוטה אך יוקרתית שמוסיפה גימור מבריק ופרץ של טוב שוקולד. מושלם לאירועים מזדמנים וגם לאירועים חגיגיים, המתכון הזה מבטיח שהקינוחים שלך ייראו מענגים כמו שהם טעימים.

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

רוטב בשמל למוסקה
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לרוטב בשמל למוסקה שרק יחמיא למוסקה שלך

סביח
5/5
זמן הכנה:
73 דק׳

מתכון לסביח על סטרואידים: המנה שתגרום לכם להתמכר מהביס הראשון!

מתכון לקמפרי אבטיח
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

הקוקטייל הכי רענן שתשתו השנה: קמפרי אבטיח עם טוויסט מפתיע!

מתכון למאי טאי
5/5
זמן הכנה:
40 דק׳

מסע טעמים טרופי: המאי טאי המושלם שישגר אתכם לחופי הוואי

קוקטייל מנהטן: המשקה האלגנטי והקלאסי
5/5
זמן הכנה:
5 דק׳

קוקטייל מנהטן: המשקה האלגנטי והקלאסי

סופריטו אונטריב בסגנון איטלקי: המנה הממכרת שתפיל אתכם מהרגליים
5/5
זמן הכנה:
180 דק׳

סופריטו אונטריב בסגנון איטלקי: המנה הממכרת שתפיל אתכם מהרגליים

דילוג לתוכן