מתכונים לאוכל כבוש

אוהבים אוכל כבוש? במדור זה תמצאו מתכונים כבושים ומגוון מאכלים כבושים.

אוכל כבוש - מה זה בכלל כבישה?

כבישה (ידוע גם בשם: החמצה) זהו תהליך שבו מעבדים אוכל על ידי השרייה שלו לזמן ממושך ללא חמצן בכלל. במרבית המקרים, כבישה נעשית בתור נוזל כלשהו. כבישה או החמצה של אוכל נעשית מ-2 סיבות עיקריות: טעם, ושימור.

הכנה נעימה!
שום כבוש
5/5
זמן הכנה:

מתכון לשום כבוש פשוט וטעים שמוסיף טעם לכל מנה

מתכון לממרח לימון כבוש
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לממרח לימון כבוש

מתכון לכרוב כבוש רומני כמו במסעדות - 3 רכיבים בלבד
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳

מתכון לכרוב כבוש רומני כמו במסעדות (3 רכיבים בלבד!! והטעם? וואו…!)

דילוג לתוכן